Вести

Вести

27
јан
Кленовац: Манифестација народног стваралаштва „Свети Сава, наша слава”

Манифестација народног стваралаштва „Свети Сава, наша слава”, друга по реду, биће организована у Кленовцу, у суботу, 28. јануара 2023.

Више
27
јан
"Корак лак": Годишњи концерт Градског фолклорног ансамбла "ЗО-РА"

У недељу 29. јануара у 18.00х, у сали Центра за културу у Котлујевцу, биће одржан годишњи концерт Градског фолклорног ансамбла "ЗО-РА", под називом "Корак лак".

Више
27
јан

Oвом приликом желим да вас позовем да предложите кандидате и/или кандидаткиње за чланове и чланице Савета за младе Града Зајечара чије оснивање за циљ има усклађивање активности у вези са остваривањем омладинске политике Града Зајечара.

Више
25
јан

Поводом обележавања дана највећег српског просветитеља, Светог Саве, у зајечарском позоришту ће у петак, 27.јануара, бити приређена Светосавска академија.

Више
25
јан

Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Зајечар позива сва лица мушког пола, држављане Републике Србије, рођене 2005.године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, да се јаве:

Више
19
јан

На Црном Тимоку у Зајечару одржано је традиционално 10. пливање за Часни крст на велики хришћански празник Богојављење. Победник у пливању за Часни крст у Зајечару је припадник Ватрогасно-спасилачке јединице Зајечар Немања Трифуновић.

Више
14
јан

Пријављивање пливача је у Градској управи у Зајечару до 18. јануара 2023. године до 12 часова и путем сајта града. За лично пријављивање од докумената Вам је потребна само лична карта а пријаве се могу поднети у Градској управи Зајечар.

Више
14
јан

Такође, Зајечарци и њихови гости могли су да уживају и у наступу Мире Шкорић, а одржан је концерт трубача „Златне трубе” из Књажевца. У поноћ је приређен и ватромет.

Више
11
јан

Град Зајечар поводом дочека православне Нове године организоваће богат програм на Тргу ослобођења, у петак, 13. јануара 2023. године.

Више
06
јан

У присуству великог броја верника, у Зајечару је многим обичајима обележено Бадње вече. У Саборној цркви Рођења Пресвете Богородице у Зајечару најпре је служена литургија, а затим је организована литија централним градским улицама.

Више
02
јан

Први становник Зајечара у 2023. години је дечак Матеј, тежак 3.700 грама, који је рођен у 18 сати првог дана Нове 2023. године. Поносној мами Милени ово је друго дете.

Више
01
јан

Публика у Зајечару последње минуте старе године испратила је уз песме Алена Адемовића, који је својим хитовима атмосферу у Зајечару довео до усијања.

Више