Вести

Председнички избори расписани за 2. април

Председнички избори расписани за 2. април

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић расписала је председничке изборе за 2. април. Одлука о расписивању избора објављена је поподне у Службеном гласнику чиме су почели да теку рокови за спровођење изборних радњи, а кампања ће укупни трајати 30 дана. Kандидата за председника Републике могу да предложе регистроване политичке странке, коалиције и групе грађана, уколико га овереним потписима подржи најмање 10.000 бирача. Републичка изборна комисија утврђује листу кандидата за избор председника Републике најкасније 15 дана пре дана избора и објављује је у “Службеном гласнику Републике Србије“ наредног дана од дана када ју је утврдила.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.