Други о нама

Зајечарски парламент данас бира новог председника Фото: замедиа

Зајечарски парламент данас бира новог председника

Одборници Скупштине града Зајечара, на седници која је заказана за 17,30, изабраће новог председника Скупштине, након што је јуче разрешен ове функције Саша Мирковић. Председавајућем Скупштине града Зајечара упућен је један предлог кандидата за ову функцију - Стефан Занков одборник са изборне листе "Српска напредна странка - Александар Вучић".

Занков је рођен 31. марта 1976. године. Основну школу и Гимназију завршио је у Зајечару, а звање инжењер електротехнике на смеру за телекомуникације стекао је на Електронском факултету у Нишу.

Од 2004. године био је посланик у Народној скупштини Србије у четири мандата. Четири пута је биран за одборника у Скупштини града Зајечара. Један је од оснивача и члан Главног одбора СНС-а.

Тренутно ради у предузећу Оператор дистрибутивног система "ЕПС дистрибуција" Београд. Ожењен је и има два сина.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.