Вести

Комеморација трагично настрадалом начелнику градске управе Томиславу Павловићу

Комеморација трагично настрадалом начелнику градске управе Томиславу Павловићу

Трагично настрадалом начелнику Градске управе Томиславу Павловићу, у Зајечару је данас одржана комеморација у присуству чланова породице, пријатеља и колега. Томислав Павловић живот је изгубио у тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила пре два дана на новом путу између Зајечара и Бора.

Као његов пријатељ веома сам потрешен и ожалошћен. Желим да изјавим саучешће породици у име Градске управе Зајечар, у име колега и сарадника и у своје лично име”, поручио је Саша Мирковић, председник Скупштине Града Зајечара.

Сарађивали смо од скора, а функционисали као да радимо годинама. Стекао је наше поверење, али је прво он веровао у нас. Поштован од својих сарадника и колега, увек је био спреман да их заштити”, рекао је др Мирко Николић, заменик градоначелника Зајечара.

Дуго смо се дружили. Увек је налазио решења за проблеме. Није се много обазирао на оне који су га оспоравали, рекао је Младен Дурмитрашковић, дугогодишњи пријатељ Томислава Павловића.

Томислав Павловић рођен је 22.2.1958. године у Бору. Правни факултет завршио је 1984. године у Крагујевцу и стекао звање дипломирани правник. Од 2013. године налази се на месту начелника Градске управе Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.