Вести

Најбољи средњошколци крећу у Грчку

Најбољи средњошколци крећу у Грчку

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић и директор ЦЕКИТ – а, Зоран Стаменковић, приредили су данас пријем за 40 најбољих средњошколаца које Град Зајечар награђује бесплатним десетодневним летовањем у Грчкој.

Желим вам да се лепо проведете и одморите и да достојно представите Град Зајечар. Настојаћемо да сваке године најбоље ученике на овај начин обрадујемо а то је уједно стимуланс и за све остале да се потруде у наредној школској години,

рекао је на пријему у Градској управи градоначелник Огњеновић.

Мени је било задовољство да организујем ово летовање. Деца ће бити смештена у Кањотију, у хотелу са три звездице. Обезбеђен им је пун пансион, биће смештени у двокревентним собама а са њима путују и четири представника школе,

изјавио је директор ЦЕКИТ – а Стаменковић.

Ученици полазе сутра у 18 сати испред Интерекса у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 24
  јан
  Градоначелник Велимир Огњеновић поднео оставку

  Градоначелник Велимир Огњеновић поднео је неопозиву оставку на место градоначелника Зајечара. У образложењу наводи да се на тај потез одлучио због уштеде у буџету, како би локални избори моглу бити одржани истовремено са председничким изборима овог пролећа.

  Више
 • 30
  дец
  Новогодишња честитка градоначелника Велимира Огњеновића

  Испраћамо тешку годину, пуну одрицања и тешких одлука, годину у којој смо показали да рад и упорност доносе резултате, без обзира на потешкоће. Чека нас пуно посла, али чврсто верујем у наш заједнички успех, поручује градоначелник Велимир Огњеновић у новогодишњој поруци грађанима Зајечара.

  Више
 • 27
  дец
  Новогодишњи пријем: У 2017.годину улазимо са више оптимизма

  Традиционални Новогодишњи пријем за званице из јавног живота града данас је у фоајеу Позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ приредио градоначелник Велимир Огњеновић са најближим сарадницима.

  Више
 • 25
  нов
  Новац из ИПА фондова за два пројекта

  Поводом два пројекта, која ће у оквиру Програма прекограничне сарадње Бугарска – Србија реализовати градови Зајечар и Видин, конференцију за новинаре одржали су градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић и шефица Канцеларије за локални економски развој Сузана Вујић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.