Вести

Новогодишња честитка градоначелника Велимира Огњеновића

Новогодишња честитка градоначелника Велимира Огњеновића

Нову годину и Божић грађанима Зајечара честитао је градоначелник Велимир Огњеновић.

Поштоване суграђанке,

Поштовани суграђани

Испраћамо тешку годину, пуну одрицања и тешких одлука, годину у којој смо показали да рад и упорност доносе резултате, без обзира на потешкоће.

Заједничком добром вољом, залагањем и разумевањем учинимо сутра што бољим. Чека нас пуно посла, али чврсто верујем у наш заједнички успех.

Град се води и гради чувањем његове традиције и баштине, знањем, племенитошћу, заједништвом, али и храброшћу.

Свима вама који сте ми у томе помагали, који сте својим радом и знањем допринели напретку нашег града и стварању бољег амбијента за живот, од срца захваљујем.

Желим вам срећну и успешну 2017.годину! Нека вам донесе добро здравље, личну и породичну срећу!

Прославите Нову годину и Божићне празнике у радости и весељу, окружени људима које волите!

Ваш градоначелник

Велимир Огњеновић

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 24
  јан
  Градоначелник Велимир Огњеновић поднео оставку

  Градоначелник Велимир Огњеновић поднео је неопозиву оставку на место градоначелника Зајечара. У образложењу наводи да се на тај потез одлучио због уштеде у буџету, како би локални избори моглу бити одржани истовремено са председничким изборима овог пролећа.

  Више
 • 30
  дец
  Новогодишња честитка председника Скупштине града Стефана Занкова

  Показали смо, за само годину дана, да заједно можемо много, када смо сложни око тога да радимо за Зајечар а не да Зајечар ради за нас, наводи у новогодишњој поруци грађанима Зајечара председник Скупштине града Стефан Занков.

  Више
 • 27
  дец
  Новогодишњи пријем: У 2017.годину улазимо са више оптимизма

  Традиционални Новогодишњи пријем за званице из јавног живота града данас је у фоајеу Позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ приредио градоначелник Велимир Огњеновић са најближим сарадницима.

  Више
 • 25
  нов
  Новац из ИПА фондова за два пројекта

  Поводом два пројекта, која ће у оквиру Програма прекограничне сарадње Бугарска – Србија реализовати градови Зајечар и Видин, конференцију за новинаре одржали су градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић и шефица Канцеларије за локални економски развој Сузана Вујић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.