Други о нама

Зборник радова из етнологије и антропологије Фото: Бест

Зборник радова из етнологије и антропологије

„Добро је за мишљење, али је компликовано за јело“ наслов је зборника радова из антропологије и етнологије, који је представљен у Матичној библиотеци “Светозар Марковић”у Зајечару.

У стварању овог дела учествовало је шест аутора, а сваки од њих обрадио је по једну тему из овог краја, а неки од њих су: „Бор као мизансцен у домаћим филмовима“, „Производња потрошње: стилови потрошачког друштва у транзицији“, „Концепт црне магије у савременој култури у Србији“,“Фолклор-појам по мери тржишта, политике и бирократије“.

На промоцији су говорили директорка и виши библиотекар Завичајног одељења Борске библиотеке, Весна Тешовић и Драган Стојменовић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.