Други о нама

JP WEBER ускоро у Зајечару Фото: Бест

JP WEBER ускоро у Зајечару

Немачка компанија JP WEBER, која даје подршку и савете међународним улагачима,отвориће представништво у Зајечару, најавио је данас представник ове компаније Арнд Хајман, у Градској управи у Зајечару.

„У протеклих неколико недеља анализирали смо српско тржиште јер тражимо добро домаће тржиште, које је у близини Европске уније, као што је овде близина Бугарске и Румуније. Уз то, нашли смо ефикасну локалну самоуправу, односно партнера у Зајечару. Због свих разлога одлучили смо да отворимо представништво JP WEBER вде у Зајечару, које ће даље доводити инвеститоре и улагаче у овај крај“,

истакао је Хајман.
Власник „Комтрејда“ Веселин Јевросимовић, у разговору са челницима Града Зајечара, договорио је почетне кораке ка унапређењу информатичке инфраструктуре.

„Разговарали смо како да унапредимо информатичку структуру. Надам се да ће град Зајечар постати јак информатички сервис у будућности“

рекао је Јевросимовић.
У разговорима са руководством Зајечара, данас су учествовали и Бранко Миљковић, директор фирме „Ратко Митровић“, Крсто Липовац, директор Агенције за безбедност саобраћаја и Срђан Ђоковић, власник „Фемили спорта“ и отац најбољег тенисера света Новака Ђоковића.
Сви су пријатно изненађени данашњим изгледом Зајечара који је унапредио инфраструктуру и у квалитативном и у безбедносном смислу, оценили су гости.

„Улагање у инфраструктуру привлачи све друге инвеститоре. Зајечар је добар показатељ осталим градовима како треба да се развијају“,

оценио је Бранко Миљковић, директор фирме “Ратко Митровић”.


„Морам да похвалим да град Зајечар активно учествује у свим кампањама које спроводи Агенција за безбедност саобраћаја. Ми смо овде добили подршку за све наше идеје и пројекте“,

поручио је Крсто Липовац, директор Агенције за безбедност саобраћаја.


„Руководиоци града Зајечара су наши пријатељи и ми их подржавамо у свему што раде“,

рекао је Срђан Ђоковић, власник „Фемили спорта“.
Гости Зајечара у данашњим разговорима са челницима града, председником Скупштине Сашом Мирковићем и градоначелником Велимиром Огњеновићем, дали су пуну подршку свим активностима и радовима на унапређењу путне инфраструктуре и саобраћајне безбедности грађана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 01
  окт
  Следеће године нова фабрика, а за месец дана канцеларија JP Weber у Зајечару

  Председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић угостили су данас представнике немачке компаније JP Weber Арнда Хајмана и Мирка Вебера који је један од оснивача и сувласник компаније.

  Више
 • 07
  сеп
  Дан града уз Брегу и ватромет

  Поводом 7. септембра, Дана града Зајечара, уприличен је богати програм који је трајао неколико дана и крунисан је концертом Горана Бреговића и његовог "Оркестра за свадбе и сахране".

  Више
 • 07
  сеп
  Молепствије за почетак нове школске године

  Данас је епископ тимочки господин Иларион, први пут после устоличења за владику, служио свету Архијерејску литургију у саборном Храму рођења пресвете Богородице у Зајечару.

  Више
 • 06
  сеп
  Промовисана књига "Зајечар и околина у НОБ-у"

  Поводом 70 година ослобођења Зајечара од фашизма, у Матичној библиотеци „Светозар Марковић“ промовисана је књига „Зајечар и околина у Народноослободилачкој борби (1941-1945)“, аутора Миодрага Марковића.

  Више
 • 29
  авг
  Школски прибор за најугроженије малишане

  У зајечарском Црвеном крсту данас је 12 малишана, корисника Народне кухиње, добило школски прибор за почетак нове школске године. Средства, око 30 хиљада динара, обезбеђена су продајом слика уметника Радмила Николића, на хуманитарној изложби „Рок легенде“.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.