Вести

Зборник радова Филозофске школе на 61.Сајму књига

Зборник радова Филозофске школе на 61.Сајму књига

На 61. Сајму књига у Београду, на штанду Издавачке куће "Албатрос плус" у суботу ће бити промовисана издања Међународне филозофске школе Феликс Ромулијана 2007-2015 (зборник излагања), које је ове године објавила Установа Центар за културу и туризам "Цекит" у Зајечару.

О овом капиталном делу за савремену српску филозофију говориће: проф. др Јован Бабић, проф. др Драган Проле, проф. др Миленко Бодин, Милош Петковић, књижевник и уредник издања, и Слободан Дивјак, директор Међународне филозофске школе Феликс Ромулијана.

Промоција почиње у 18 сати.

Подсетимо, истакнути филозофи, академици и студенти расправљали су летос о религији, моралу и етици у Зајечару у оквиру седаманестог издања школе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 01
  сеп
  Зајечар: Завршена 19. Међународна филозофска школа

  У Зајечару је завршена 19. Међународна филозофска школа „Фелиџ Ромулиана“ која је окупила око 50 полазника и 31 предавача и из Србије, Бугарске, Македоније, Републике Српске,Хрватске, Немачке и Италије.

  Више
 • 30
  авг
  Зајечар: Почиње Међународна филозофска школа

  Међународна филозофска школа, 19. по реду организује се од 30.августа до 1. септембра на тему ,,Безбедност и слобода”. Свечано отварање филозофске школе је данас у 17 сати на Ромулијани .

  Више
 • 30
  авг
  Завршена 16. Филозофска школа у Зајечару

  „Смисао и сврха полемике“ и “Проблем темпоралних парадокса” биле су неке од тема последњег дана Филозофске школе „Феликс Ромулијана“ у великој сали Скупштине града Зајечара.

  Више
 • 29
  авг
  Отворена 16. Међународна Филозофска школа

  Зајечар је домаћин учесницима 16. Филозофске школе “Феликс Ромулијана”. Филозофи и студенти са нишког, новосадског и београдског универзитета полемисаће овог викенда о актуелним темама из области филозофије, социологије и демократије.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.