Вести

САОПШТЕЊЕ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

САОПШТЕЊЕ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД "ЗАЈЕЧАР"

Центар за социјални рад „Зајечар“ се следећим саопштењем обратио јавности:

-Поводом објава на друштвеној мрежи facebook у вези са тврдњама о наводној отмици малолетне Н.С. из Зајечара, обавештавамо јавност да се ради о неистинитим и нетачним тврдњама и подацима.

Центар за социјални рад „Зајечар“ поступа у складу са законом и прописима у интересу корисника.

Напомињемо да је према Породичном закону јавност искључена из породичних односа због чега се не смеју износити детаљне информације о детету и његовој породици, наводи се у саопштењу Центра.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 27
  мар
  УПУТСТВО ГРАЂАНИМА ЗАЈЕЧАРА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА БЕСПЛАТАН ОБРОК

  Лица која не остварују никаква примања и приходе и имају пребивалиште на територији Града Зајечара или су интерно расељена лица са боравиштем на територији Града Зајечара,

  Више
 • 18
  мар
  Обавештење -Центар за социјални рад у Зајечару

  У складу са инструкцијом Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Центар за социјални рад у Зајечару обавештава грађане да све иформације о доступности услуга Центра у ванредној ситуацији могу добити на следеће бројеве телефона: 019/420-280

  Више
 • 05
  мај
  Подршка државе социјалној заштити у Зајечару

  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања финансијски је подржало поједине услуге из домена социјалне заштите које су у надлежности локалне самоуправе, а спроводи их Центар за социјални рад у Зајечару.

  Више
 • 10
  мар
  Шест организационих целина у Градској управи

  Изменама и допунама Одлуке о Градској управи, коју је данас усвојила Скупштина града Зајечара, Градска управа имаће шест уместо досадашњих девет основних организационих јединица. Одборници су дали сагласност и на извештаје за 2015. и планове рада у 2016.години Центра за социјални рад.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.