Други о нама

Црвенкапа за дечји осмех Фото: Бест

Црвенкапа за дечји осмех

Глумци Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" свој допринос у помагању поплављенима дају тако што раде оно што најбоље знају – глуме. Они су за малишане смештене у Прихватном центру Бањица и у прихватилишту у Шумицама данас поподне извели дечју представу „Црвенкапа“.

Малишани који су напустили поплављене домове у Обреновцу, Шапцу, Сремској Митровици, бар на тренутак су могли да се опусте уз популарну јунакињу из бајки и у њеном надмудривању с вуком.

Председник Управног одбора зајечарског театра Тихомир Арсић сматра да и други глумци треба да следе пример глумаца из Зајечара и позвао их да сутра, симболично у 13:03, пошаљу смс поруку на 1003, како би помогли грађанима Србије погођеним поплавама.

Зајечарски глумци ће и наредних дана играти „Црвенкапу“ у другим прихватилиштима у Београду, а током ноћи пунити џакове песком и постављати бедеме на Сави, као што су то радили и предходне ноћи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 24
  јан
  О едицији Задужбине "Никола Пашић" у Београду

  У организацији Удружења књижевника Србије и Удружења Тимочана и Крајинаца, у Београду је представљена едиција Задужбине „Никола Пашић“ са освртом на последњу, десету по реду књигу „ Петар Живковић - Сећања 1903-1946“, која је крајем октобра промовисана у Зајечару.

  Више
 • 30
  нов
  Зајечарска представа "Мали принц" вечерас пред београдском публиком

  Глумци зајечарског Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић гостују у понедељак увече 30. новембра у Београдском драмском позоришту. Престоничкој публици они ће извести комад "Мали принц".

  Више
 • 21
  мај
  Гитаријада на "Београдском манифесту"

  На Калемегданској тврђави од 22. до 24. маја, биће организован фестивал “Београдски манифест” на коме ће Гитаријада имати још једну велику промоцију.

  Више
 • 03
  апр
  Промоција Гитаријаде се наставља

  Установа Гитаријада је, заједно са осталим зајечарским Установама културе, приредила заједничку презентацију, у оквиру “Дана Тимочана и Крајинаца”, који се од 31. марта до 8. априла одржавају у Београду.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.