Вести

Зајечарска представа Фото: zajecar.info

Зајечарска представа "Мали принц" вечерас пред београдском публиком

Глумци зајечарског Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић гостују у понедељак увече 30. новембра у Београдском драмском позоришту.

Престоничкој публици они ће извести комад "Мали принц", који је по познатој новели Антоана де Сент Егзиперија, драматизовао и режирао Саша Латиновић. У представи играју: Милош Танасковић, Милутин Вешковић, Драгана Јовановић, Милош Ђуричић, Дара Ранчић, Марина Лазаревић и Предраг Грбић. Сценографија Мирко Стокић.

Иначе, у зајечарском театру у току су пробе нове представе за децу "Ивица и Марица" која ће у петак, 4. децембра отворити 7. Међународни позоришни фестивал за децу "Чар, чар, Зајечар".

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.