Вести

Одржана 35.седница Скупштине града Зајечара

Одржана 35.седница Скупштине града Зајечара

У Зајечару је одржана 35.седница Скупштине града.

Ненад Динуловић, дипломирани правник из Зајечара, нови је в. д. директор Центра за социјални рад.

На седници Скупштине града је распуштен Савет Месне заједнице Вратарница и именован Миодраг Јовановић за повереника града Зајечара, ради обављања неодложних послова те месне заједнице, до конституисања Савета.

Такође, одборници су усвојили Предлог Решења о именовању председника, чланова и секретара Комисије за спровођење избора за чланове Савета месних заједница и њихових заменика, као и претрес Предлога Решења о образовању Другостепене комисије за спровођење избора за чланове Савета месних заједница.

Због престанка мандата одборника Скупштине града, односно након изненадне смрти одборника Јовице Михајловића, поменути мандат додељен је Владимиру Стошићу, дипломираном инжењеру пољопривреде из Звездана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 16
  мар
  Обавештење -Седница Скупштине града Зајечара

  У складу са Одлуком Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама за скупове на којима је више од 50 људи, председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков предложиће данас, а у складу са Пословником, да се иста одржи без присуства јавности и медија.

  Више
 • 09
  мај
  Одржана 25. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 25. седница Скупштине града Зајечара. На седници је усвојена прва измена и допуна буџета града за 2019. годину са изменом кадровског плана за ову годину.

  Више
 • 18
  дец
  Одржана 21. седница Скупштине града Зајечара

  Валентина Ђуричић, начелница Одељења за буџет и финансије је образлажући ову одлуку истакла да су укупни приходи и примања за 2019. годину предвиђени у износу од 3.823.780.214 динара

  Више
 • 23
  мај
  Одржана 16. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 16. по реду, седница Скупштине Града Зајечара. Овом приликом одборници су расправљали по питању две тачке које су се нашле на дневном реду.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.