Вести

Нови дрвореди у зајечарским улицама

Нови дрвореди у зајечарским улицама

До краја ове године Зајечар ће бити богатији за 400 дрворедних садница.

Према речима надлежних, нови дрвореди ће красити насеља „Плажа“, „Влачић“, „Краљевица“ и „Кључ“, затим простор код Дома културе у Котлујевцу, „Кoпаоничког моста“ и „Острва“, као и сам центар града.

Нове саднице ће бити посађене и у улици 7. септембра, као и у Ђуре Салаја, 29. новембра, Војничкој, улици Љубе Нешића, Николе Пашића, Генерала Гамбете, Тимочке буне, Јакшићевој улици, Сокобањској, Народне Републике и Зорана Радмиловића.

Након завршетка радова на реконструкцији тротоара у улици Цара Душана, биће посађено 100 садница црвеног јавора.

Према речима надлежних из ЈКП „Тимок одржавање“, почетком наредне, 2020. године, биће расписан тендер за набавку нових садница за улице Мије Станимировића, Которске и Павла Илића Вељка.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 01
  дец
  Сређеније улице за становнике Вишњара

  Настављају се инфраструктурни радови у Зајечару. Користе се повољни временски услови за радове, како у селима, тако и у зајечарским насељима. У насељу Вишњар приоритет је сређивање путне инфраструктуре.

  Више
 • 30
  сеп
  Замена расвете у Вишњару

  У зајечарском насељу Вишњар, почела је замена прегорелих сијалица на стубовима уличне расвете. Реч је о редовном одржавању система расвете у Зајечару, а тај посао биће настављен и наредних дана у Првој месној заједници "Тимок".

  Више
 • 06
  сеп
  Измене у режиму градског саобраћаја због реконструкције улица

  Од понедељка 7.септембра нови режим аутобуског саобраћаја у Зајечару због предстојећих радова на реконструкцији улица Николе Пашића и Светозара Марковића.

  Више
 • 21
  јул
  Асфалтира се улица у Великој Јасикови

  У Великој Јасикови, надомак Зајечара, почело је асфалтирање једне од важнијих улица у селу. Ради се у дужини од 150 метара, а за ову деоницу утрошено је око 50 тоне асфалта.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.