Вести

Одржан други „Круг здравља“ у Котлујевцу

Одржан други „Круг здравља“ у Котлујевцу

У насељу Котлујевац за викенд је одржан други „Круг здравља“.

Рекреативна вожња ролерима и бициклама улицама окупила је велики број како малишана тако и оних мало старијих учениска.

Обраћајући се присутнима помоћник градоначелника за омладину и спорт Милан Станковић истакао је да је ова манифестација једна од лепших која се организује у Зајечару.

-Ова манифестација је само једна од многобројних која се организује у нашем граду, али је и једна од најлепших. Желимо да промовишемо здрав живот и да нам се деца што више баве оваквим стварима, да возе ролере, бицикле, да их што мање гледамо поред мобилних телефона, рачунара, и баш из тог разлога ћемо увек подржавати овакву манифестацију и пету Месну заједницу која је ово организовала. Видим да је данас овде мало деце са кацигама, па бих замолио, да на оваквим манифестацијима деца увек имају заштитну опрему, како би били што безбеднији. Град Зајечар ће у будућности подржавати оваква и слична спортска дешавања, рекао је Станковић.

Учесници манифестације „Круг здравља“ кретали су се трасом од Дома културе, улицом Добривоја Радосављевић Бобија, до Дома културе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.