Вести

Почиње Eвропска недеља спорта у Зајечару

Почиње Eвропска недеља спорта у Зајечару

Све је спремно за почетак Европске недеље спорта у Зајечару, током које ће од 23. до 30. септембра бити организовано низ јавних и показних тренинга у различитим спортским дисциплинама, а који ће бити потпуно отворени за све заинтересоване, наравно махом најмлађе суграђане.

На Тргу ослобођења у Зајечару данас ће од 16 сати Европска недеља спорта бити отворена јавним тренингом школице спорта и гимнастике.

Европска недеља спорта, преко Олимпијског комитета Србије, поново долази у град на Тимоку, који ће и ове године бити један од градова домаћина.

Почев од петка 23. септембра па све до краја месеца, свакодневно ћемо имати спортске активности у извођењу спортских клубова и удружења са територије града Зајечара, све то наравно у организацији Спортског савеза Зајечара и уз подршку града Зајечара, који је и покровитељ ове традиционалне манифестације.

Током целе последње недеље септембра, биће организован низ спортских догађаја у нашој земљи као што су „Спортски изазов“, „Пут око Европе“ у извођењу ЕУ делегације у Србији и „BeActive ноћ“, а поред Зајечара, домаћини Европске недеље спорта биће и Аранђеловац, Пожаревац, Сомбор, Бор, Kњажевац, Пирот, Зрењанијн, Панчево и Београд.

Европска недеља спорта је догађај покренут од стране Европске комисије, у сарадњи са Министарством омладине и спорта и Еразмус+ програмом.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.