Вести

ПРИЈЕМ ЗА НАЈМЛАЂУ СЕЛЕКЦИЈУ „ФK ТИМОК 1919“

ПРИЈЕМ ЗА НАЈМЛАЂУ СЕЛЕКЦИЈУ „ФK ТИМОК 1919“

У Градској управи у Зајечару одржан је пријем за младе фудбалере ФК „Тимок 1919“ поводом остварених резултата на турниру у Шапцу, када је одржана и завршница Мини Макси лиге Србије.

На овом турниру најбољих осам тимова борило се за шампиона Србије, међу којима је била и екипа ФК „Тимок 1919“, 2014.годиште.

Најмлађој селекцији „ФK Тимок 1919“, предвођеном тренером Александром Митровићем обратио се помоћник градоначелника Зајечара за омладину и спорт Милан Станковић.

-Велико ми је задовољство што могу да вам се обратим испред града и градоначелника Зајечара, да вас похвалим, да похвалим ваше досадашње резултате. Наша локална самоуправа ће увек подржавати младе спортисте, ви сте будућност ФК „Тимок 1919“, и будућност нашег града. Суштина је да се бавите спортом, да будете што мање поред компјутера, телефона. Само наставите тако и свака част, рекао је Станковић.

Председник ФК „Тимок 1919“ Милорад Вучковић се овом приликом такође обратио младим фудбалерима и њиховим родитељима, и захвалио градоначелнику Зајечара Бошку Ничићу и локалној самоуправи на подршци.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.