Вести

Зајечар и Пирот:

Зајечар и Пирот: "Спортски изазов 2019"

У оквиру Европске недеље спорта у организацији Олимпијског комитета 25. септембра 2019.године биће одржана манифестација “Спортски изазов 2019”.

У овом спортском изазову такмиче се Зајечар и Пирот, а град са већим процентом активног становништва у односу на број становника побеђује. Граду Зајечару је припала част да буде домаћин.

"Спортски изазов 2019" почиње у 12 сати и одржаће се на Тргу ослобођења у Зајечару, а уколико временски услови буду лоши, такмичење ће се одвијати у хали спортова на Краљевици.

Грађани се изазивају да учествују у било каквој физичкој активности минимум 15 минута и да пробају различите врсте спортова које ће промовисати локални спортски клубови.

Циљ овог догађаја је охрабривање људи да учествују у спортским активностима.

Током Европске недеље спорта одржаће се 4 спортска изазова у 8 градова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.