Вести

 „Изађи ми на теглу“ : Победник је екипа Града Зајечара!

„Изађи ми на теглу“ : Победник је екипа Града Зајечара!

У оквиру обележавања Мале Госпојине, славе Храма и Града Зајечара, организована је манифестација „Изађи ми на теглу“, такмичење у припреми ајвара.

Надметало се 15 екипа из Зајечара и околних села, а победу је однела екипа Града Зајечара.

Према речима чланова екипе Града Зајечара, награда иде у хуманитарне сврхе.

Организатори манифестације „Изађи ми на теглу“ кажу да караван обилази преко 40 градова широм Србије а овом приликом су истакли да им је драго што су били у Зајечару, посебно што се манифестација организовала у оквиру градске славе.

Од ове сезоне, караван има и подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација као и подршку Министарства државне управе и локалне самоуправе уз чију помоћ је покренут и путујући Едукативни центар који има за циљ да кроз серију предавања која обухватају различите теме подстакну развој предузетништва и едукују полазнике о начинима за покретање сопствене производње.

Велико финале такмичења „Изађи ми на теглу“ је 12. октобра у Београду.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.