Вести

2. Куп града Зајечара у малом фудбалу на Поповој плажи

2. Куп града Зајечара у малом фудбалу на Поповој плажи

Други Куп града Зајечара у малом фудбалу одржаће се на Поповој плажи у периоду од 17. до 21. септембра.

Утакмице које ће се играти на рукометним теренима на Поповој плажи најављене су за поподневне и вечерње сате.

-Услови за игру ће ове године бити бољи него прошле године. Ове године је замењена коплетна расвета, истакао је помоћник градоначелника града Зајечара, Милан Станковић, скрећући пажњу да је највећа замерка на прошлогодишњу организацију била управо слаба осветљеност терена.

Он је рекао да великим бројем спорстких манифестација покушавају да одрже такмичарски дух код Зајечараца, али и промовишу здрав начин живота.

Генерални секретар Спортског савеза града Зајечара, Игор Божиновић каже да систем такмичења још није познат и да ће зависити од броја екипа, као и да ће бити познат чим се пријаве буду затвориле. Турнир је отовореног карактера и могу се пријавити учесници из осталих градова Србије али и других држава.

За регуларност утакмица биће задужене судије из Зајечара, док је новина у односу на претходну годину то што сада неће бити разврставања по категоријама, а унутар једне екипе моћиће да играју играчи различитих узраста.

Финале купа најављено је за славу Града Зајечара – 21. септембар.

За најбоље екипе обезбеђене су новчане награде и то у износу од 50.000 динара за трећепласиране, 100.000 динара за другопласиране, а најбољима на табели осим новчане награде од 150.000 динара следује и прелазни пехар градоначелника Зајечара.

Своје учешће најавило је неколико екипа из Бора, Крушевца и Ниша.

Заинтересовани тимови се могу пријавити до 16. септембра у подне у просторијима Спортског савеза града Зајечара. Котизације нема, а број екипа није ограничен.

Покровитељ ове манифестације је Град Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.