Вести

Kараван првенства Србије у баскету 3x3 стиже у Зајечар: Познат и распоред утакмица на градском скверу

Kараван првенства Србије у баскету 3x3 стиже у Зајечар: Познат и распоред утакмица на градском скверу

Све је спремно за велики баскет спектакл у Зајечару, где ће на Тргу ослобођења у суботу 17. септембра бити одржан последњи квалификациони турнир Првенства Србије за сезону 2022.

Распоред утакмица

Спортски савез града Зајечара и Национални баскет 3×3 савез уз покровитељство града Зајечара потрудиће се да све протекне у најбољем могућем реду и поред најаве погоршања временских услова. Град на Тимоку имаће и своја два представника који ће у јакој конкуренцији покушати да стигну до великог успеха и освајања једног од прва три места. У питању су екипе "Град Зајечар" и „Рибарница Сирена“, који ће свакако имати и подршку публике на својој страни.

Подсећамо, организатори из Националног 3×3 баскет савеза обезбедили су вредне награде за најбоље учеснике турнира, пошто ће првопласирана екипа отићи кући са чеком на 80.000 динара, другопласирани ће добити 30.000, док ће трећепласирани тим бити богатији за 10 хиљада динара.

Почетак турнира заказан је за 12 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.