Вести

 36. Сабор фрулаша у Грљану

36. Сабор фрулаша у Грљану

У Грљану ће се 19. и 20. јула одржати 36. по реду Сабор фрулаша.

У оквиру ове манифестације, посетиоци ће моћи да уживају у богатом културно-уметничком, али и пратећем програму. У петак 19. јула у 10.00 часова отварају се Изложба слика, Изложба домаће радиности и Изложба меда и производа од меда. У петак су од 20.00 часова наступиће Градски фолклорни ансамбл „Зо-Ра“ и Фолклорна секција Друштва Рома из Зајечара, а концерт ће одржати и фрулаши, гајдаши, гуслари, дудучари и кавалисти.

У суботу 20. јула од 20.00 часова очекује се наступ Културно-уметничког друштва „Електропорцелан“ из Аранђеловца, као и концерт Бојане Николић.

Организатор ове манифестације је Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ под покровитељством Града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.