Вести

Публика уживала у концерту мајстора фруле Боре Дугића и ансамбла „Ветрови Балкана”

Публика уживала у концерту мајстора фруле Боре Дугића и ансамбла „Ветрови Балкана”

„Зајечарско културно лето на Феликс Фромулијани“ настављено је синоћ изванредним концертом мајстора фруле Боре Дугића и ансамбла „Ветрови Балкана“ под вођством Бобана Продановића.

Многобројна публика одлично је прихватила композиције које су изведене и виртоуза на фрули Бору Дугића и пратећи ансамбл после сваке музичке нумере награђивала громким аплаузом.

Покровитељ још једног успешнпог концерта на Ромулијани је град Зајечар, а организатори Народно позориште Тимочке Крајине - Центар за културу "Зоран Радмиловић" и Народни музеј "Зајечар”, уз велику помоћ пројекта "ЕУ за културно наслеђе и туризам" и немачке агенције за сарадњу ГИЗ.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.