Вести

Завршен турнир  у малом фудбалу  „За осмех и радост наше деце – К3″

Завршен турнир у малом фудбалу „За осмех и радост наше деце – К3″

Успешно је завршен турнир у малом фудбалу „За осмех и радост наше деце – К3″ у Котлујевцу.

Екипа „Апотека Унипром М“ победник је турнира у категорији сениора. За најбољег играча турнира у категорији сениора проглашен је Милош Цветковић.

Друго место код сениора припало је екипи „Лефтер Бор“, а трећепласирани екипа „Ауто школа Лена 1“.

У категорији петлићи 2007. – 2009. прво место припало је екипи „Ауто школа Стоп“, другопласирани су „Еџе нет 1“. Треће место је „Кафе Лиqуид“. Најбољи играч је Стефан Јеремић.

У категорији млађих петлића 2010. и млађи, прво место освојила је екипа „Играоница Тимок“, друго место је „Коњички клуб“, а трећа екипа „Тимок Бели“. За најбољег играча у овој категорији проглашен је Лазар Радосављевић.

Награде су најбољима уручили градоначелник Зајечара Бошко Ничић и помоћник градоначелника за омладину и спорт Милан Станковић.

Турнир је укупно окупио 18 екипа у категорији сениора, 8 екипа у категорији деце од 2007. до 2009. и 10 екипа у категорији деце 2010. годиште и млађи.

У категорији сениора поред новчаних награда организатори су обезбедили ваучере за обуку возача и вечере. Млађим категоријама припале су робне награде, а награде су обезбеђене и за публику.

По речима председника МЗ Котлујевац Југослава Петровића, који је био и организатор ове манифестације, турнир је протекао без проблема. Задовољни су како је све организовано и спроведено у дело, бројем екипа и учесника. Иако се организује по први пут , турниру у малом фудбалу у Котлујевцу постављени су високи стандарди у самој организацији. Како кажу организатори, турнир фудбалу „За осмех и радост наше деце – К3″ постће традиционални.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.