Вести

За викенд 5. Међународни фудбалски турнир

За викенд 5. Међународни фудбалски турнир "Зајечар 2021"

У суботу и недељу, 26. и 27.јуна 2021. године на Градском стадиону на Краљевици, одржаће се традиционални 5. Међународни фудбалски турнир „Зајечар 2021“.

Како истичу организатори, учешће на турниру је потврђено од стране великог броја екипа, клубова из региона, али и из целе Србије.

Meђу пријављеним екипама су ФК "Партизан", ФК "Хајдук Вељко", ФК "Каблови", ОФК "Бродоремонт", ОФК "Будућност", ФК "Национал", ФК "Јагодина", Школа фудбала "Голубац", Школа фудбала "Попај", гости из Македоније и сада већ традиционално, Школа фудбала "28. јун" из Грачанице. Учешће на турниру ће узети и два клуба са Косова и Метохије.

Пријављивање за турнир је могуће до 23. јуна, а организатори 5. Међународног фудбалског турнира „Зајечар 2021“ су Фудбалски клуб „Тимок 1919“ и град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.