Други о нама

Гитаријада и Ђулићи за пример

Гитаријада и Ђулићи за пример

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић задовољан је радом појединих предузећа и установа у граду, пре свега Јавне установе “Гитаријада” и Предшколске установе “Ђулићи”, као и залагањем директора Перислава Дуцића и Тање Јовановић. Од појединаца издваја Милана Благојевића из Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, који је претходне две недеље, најпре због поплава а потом и због проблема са водом из градског и сеоских водовода, провео на терену.

Мирковић каже да је због неуређених зелених површина и парк шуме Краљевица скренуо пажња надлежнима у ЈКП „Краљевица“, а Дирекцији за изградњу града указао на неисправну расвету. Замерке има и на рад неких запослених у Градској управи, али је уверен да ће то ускоро бити исправљено.

“Морамо да схватимо да морамо да радимо и да се боримо за нашу средину и на тај начин дајемо допринос за боље сутра”,

истакао је председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић у изјави за Бест портал.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.