Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

САОПШТЕЊЕ У ВЕЗИ ПОЧЕТКА РАДА УСТАНОВЕ ЗА ДЕЦУ “ЂУЛИЋИ”

САОПШТЕЊЕ У ВЕЗИ ПОЧЕТКА РАДА УСТАНОВЕ ЗА ДЕЦУ “ЂУЛИЋИ”

Почетак рада Установе за децу “Ђулући” стећи ће се након испуњења следећих основних предуслова и то :

- сви радници који ће бити радно ангажовани (138 од 146) морају у току наредне недеље (04.05.-06.05.) тестирани на евентуално присуство вируса Covid-19 и за све морају стићи резултати пре отварања објеката Установе.

- У првој фази биће отворени следећи објекти:
* “Ђурђевак” (насеље “Краљевица”);
* “Маслачак” (насеље Котлујевац/Кључ III);
* “Свитац” (насеље “Попова плажа”);
* “Здравац” (у улици “Косте Чауша” и
* “Љиљан” (у улици Омладинској код “Шумске секције”).

- сви ридитељи морају, ако желе да користе услуге Установе, од свог послодавца прибавити потврду да је њихово радно ангажовање неопходно као и потврду педијатра да је дете здраво и да може у вртић;

- Од понедељка део особља Установе биће радно ангажован на чишћењу објеката и уклањању непотребних и ризичних предмета;

- тотална дезинфекција свих објеката Установе, који ће се користити, биће обављена, од стране ЗЗЈЗ “Тимок”, у петак 08.05.2020.године.

Остале услове за рад ШВС ће, у сарадњи са епидемиолошком службом ЗЗЈЗ “Тимок” и инструкцијама надлежног министарства и Установом , бити накнадно утврђени.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.