Вести

Рођенданско славље улепшао дечји маскенбал

Рођенданско славље улепшао дечји маскенбал

Свечани програм поводом Дана града отворили су најмлађи Зајечарци из Предшколске установе "Ђулићи", који су максирани у своје омиљене јунаке продефиловали главном градском улицом до Трга ослобођења.

Праћени апалузом окупљених суграђана, мама и тата, заједно са својим васпитачицама, плесали су на скверу, како би им маске и костими дошли до пуног изражаја.

Плесним нумерама програм су обогатили млади из Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју „Облутак“.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 02
  мај
  САОПШТЕЊЕ У ВЕЗИ ПОЧЕТКА РАДА УСТАНОВЕ ЗА ДЕЦУ “ЂУЛИЋИ”

  Почетак рада Установе за децу “Ђулући” стећи ће се након испуњења следећих основних предуслова и то : - сви радници који ће бити радно ангажовани (138 од 146) морају у току наредне недеље (04.05.-06.05.) тестирани на евентуално присуство вируса Covid-19 и за све морају стићи резултати пре отварања објеката Установе.

  Више
 • 05
  окт
  Дечија недеља у Зајечару: Маскенбал ученика ОШ "Десанка Максимовић" - Здрава храна

  У оквиру Дечије недеље која се ове године обележава под слоганом „Моје је право да живим срећно и здраво“ , предшколци и ученици првог и другог разреда ОШ “Десанка Максимовић” у Зајечару, организовали су маскенбал са темом здраве хране.

  Више
 • 08
  сеп
  Жељко Васић наступио на тргу за Дан града

  Познати зајечарски музичари, који су популарност стекли на домаћој поп и рок сцени, некад и сад, „Златни прсти“ и Жељко Васић, употпунили су прославу Дана града.

  Више
 • 08
  сеп
  Дан града: Људи су највећи капитал

  "Свима нама интерес мора бити развој града и подизање квалитета живота свих становника. На том путу сви морамо дати пун допринос, а личне и политичке интересе морамо подредити интересима Зајечара", рекао је поводом Дана града градоначелник Велимир Огњеновић. На свечаности су уручена јавна признања.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.