Вести

„ЖИКИНА ШАРЕНИЦА“ 22. септембра у Зајечару

„ЖИКИНА ШАРЕНИЦА“ 22. септембра у Зајечару

У суботу, 22. септембра, на Поповој плажи у Зајечару биће реализовано снимање емисије „Жикина шареница“.

Eмисијa почиње у 8 сати и 30 минута.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 08
  јул
  Одржане Сеоске спортске игре у Зајечару -Победник екипа Грљана!

  Шест екипа, из Великог Извора, Грљана, Звездана, Гамзиграда, Шљивара и Рготине, такмичили су се у седам дисциплина: у рвању, у скоку у даљ, у бацању камена, у надвлачењу конопца, надвлачењу штапа, у полигону, шаху, обарању руку, у фудбалу и одбојци.

  Више
 • 22
  окт
  Спортски дан на Поповој плажи -преко 80 учесника!

  На тениским теренима на Поповој плажи у Зајечару за викенд је одржан Спортски дан. Други по реду Спортски дан, сада већ традиционалан, окупио је велики број младих спортиста, кошаркаша, тенисера, фудбалера.

  Више
 • 25
  сеп
  „Жикина шареница“ у Зајечару

  Са Попове плаже у Зајечару емитована је уживо култна српска емисија „Жикина шареница“. У оквиру емисије организовано је такмичење у припремању купуса са овчетином, али су том приликом, поред представљања кухиње овог краја.

  Више
 • 09
  авг
  Уређење бране и Попове плаже

  Радници Јавно комуналног предузећа „Тимок -Одржавање“ и грађани заједничким снагама чисте брану Црног Тимока на Поповој плажи као и само купалиште.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.