Вести

И ове године Сабор фрулаша у Грљану

И ове године Сабор фрулаша у Грљану

У Грљану ће у петак и суботу, 10. и 11. августа бити одржан 35. Сабор фрулаша.

Сабор ће у петак у 20 часова отворити мајстор фруле Бора Дугић концертом под називом ''Симфонија духа и даха''. Након концерта наступиће КУД ''Воја Чурић'' из Кобишнице.

Другог дана сабора посетиоци ће имати прилку да погледају изложбу слика и изложбу домаће радиности, као и изложбу меда и производа од меда.

Други дан сабора отпочеће дефилеом учесника, после чега ће бити одржан културно уметнички програм, на којем ће се представити извођачи на традиционалним инструментима и друштво народне тредиције ''Шамот'' из Аранђеловца.

Организатори ове културно-уметничке манифестације су Установа Народно позориште Тимочке крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ и Месна заједница Грљан, а покровитељ је Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.