Вести

Згибовима до дечијег парка! 25. октобра такмичи се град Зајечар!

Згибовима до дечијег парка! 25. октобра такмичи се град Зајечар!

У оквиру каравана „Spirit of Youth“ Радио С организује Згиб Зону!

У току четири месеца у 35 градова широм Србије организује се спортско надметање у броју урађених згибова. .

25. октобра такмичи се град Зајечар! У Спортској хали на Краљевици од 16 до 20 сати сви заинтересовани могу да раде згибове и дају свој допринос како би Зајечар победио у броју урађених згибова.

Наиме, победник је град који буде имао највише урађених згибова и од Радија С добија награду и сваком граду неопходан поклон -реновирање дечијег парка или спортског игралишта.

Зајечарци ће имати прилику да свом граду обезбеде опремање спортског терена или дечијег игралишта. Важно је да што више грађана узме учешће у овом такмичењу, како би број урађених згибова на крају дана био што већи.

„Згиб зона“ део је пројекта Караван „Дух младости“ чији је циљ подстицање здравих стилова живота, спорта и спортских активности.

Караван стиже и у Зајечар! Дођите да се забавимо и радимо згибове! Да Зајечар победи!* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.