Вести

Одржана

Одржана "Хуманитарна тројка"!

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Градском управом, Регионалном привредном комором, кошаркашким и фудбалским клубовима у Зајечару организоваo је јуче, 30.августа другу по реду хуманитарну акцију -Хуманитарна тројка.

У акцији су учествовала деца из Народне кухиње, деца из околних села и деца из редовних школа.

Велики број хуманих људи укључио се у саму акцију, и дао свој допринос, схватајући значај ове иницијативе.

Циљ акције био је упознавање деце, заједничко дружење и укључивање деце у спорт. Организације и установе које су се одазвале и уплатиле новчана средства су НИКОЛАС -ТРАДЕ ДОО, КГХ-ИНЖЕЊЕРИНГ ДОО, ИРИСШ ПУБ, ФАКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ, НЕНАД ЈАНКОВИЋ ПР СРПСКА КАФАНА УР, МДС СЗР.

Прикупљена су новчана средства у вредности од 21, 000.00 динара, која ће бити искоришћена за куповину спортске опреме деци корисника Народне кухиње. На овај начин се пружа подршка и помоћ најугроженијим категоријама у друштву, како би могли да се баве спортом.

Наиме, на састанку Комисије за социјално хуманитарни рад Црвеног крста Зајечар одржаног 8. јула 2016. године донесена је једногласна одлука о покретању хуманитарне акције “Хуманитарна тројка”.

Намера је да акција настави да се организује и у будућности и постане традиционална.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.