Вести

У Градској управи у Зајечару  организован пријем за представнике  Црвеног крста Баварске

У Градској управи у Зајечару организован пријем за представнике Црвеног крста Баварске

У Градској управи у Зајечару организован је пријем за представнике Црвеног крста Баварске.

Наиме, Црвени крст Баварске донирао је зајечарском Црвеном крсту и Здравственом центру одећу за децу и одрасле, носила за транспорт болесника, колица за инвалиде, столице за купање, ходалице, душеке, болничке кревете, постељину.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је изразио велику захвалност приликом пријема.

-Изузетно ми је драго да сам имао прилику да се сретнем са људима који заслужују, због свог дугогодишњег хуманитарног рада пре свега једну велику захвалност, посебно захвалност града Зајечара због ове помоћи, која је стигла сада, и која ће и убудуће стизати, рекао је Ничић.

Валтер Сатлер, волонтер и добровољац Црвеног крста је рекао да је задовољан самим дочеком али и гостопримством у Градској управи.

-Ја сам у Црвеном крсту последњих 60 година и бавим се хуманитарним радом двадесет година. Помагали смо државе као што су Румунија, Молдавија, Литванија и сада Србија. Нисам се надао да ћу имати овако леп дочек у Зајечару, нисам очекивао и да ћу упознати лично градоначелника, и још једном се захваљујем и Црвеном крсту али и првом човеку града, на свему, истакао је Сатлер.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.