Вести

Отворен реновирани комплекс

Отворен реновирани комплекс "Попова плажа" , Гоца Тржан приредила концерт за памћење!

Попова плажа у Зајечару је синоћ поново добила душу!

Свечано је отворен реновирани комплекс са уређеном и осветљеном браном, пошљунканом плажом са сунцобранима, уређеним чесмама и тоалетима, сређеним и офарбаним трибинама.

Након неколико недеља уређивања Попова плажа је поново добила стари сјај!

Након што су свечаност отворили Вујадин Милошевић Градски већник и Елена Петровић помоћник градоначелника, на сцени су се појавили и све присутне одушевили млади зајечарски бубњари, полазници Школе бубњева зајечарског Дечијег центра, који су се недавно представили на Фестивалу бубњева у Лесковцу.

Пред око 15 хиљада људи једна од најпопуларнијих поп певачица на овим просторима, Гоца Тржан приредила је концерт за памћење. Више од два сата Гоца Тржан је певала своје али и туђе хитове.

Гоци се на сцени придружила и млада Зајечарка Лена Стаменковић. Њих две су заједно отпевале песму „Загрли“.

Гоца Тржан се захвалила граду Зајечару и локалној самоуправи на гостопримству и истакла да јој је велика част да баш она отвори реновирани комплекс „Попова плажа“. Овај њен концерт је био поклон граду Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 10
  јул
  Попова плажа у Зајечару добила нов изглед!

  Попова плажа у Зајечару ових дана добија нови изглед. Завршено је чишћење и постављање бране. Постављени су сунцобрани и уређени плочници. Почео је са радом и водоскок у самом Тимоку.

  Више
 • 20
  јун
  Обилазак радова на Поповој плажи

  Градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима обишао je радове на Поповој плажи у Зајечару. Од прошле недеље увелико трају радови на уређењу плажног комлекса.

  Више
 • 18
  јун
  „Спортске игре младих“ у Зајечару

  Традиционална манифестација „Спортске игре младих“ одржана у недељу 18. јуна на Поповој плажи у Зајечару.Учесници су своје снаге надметали тенису и одбојци на песку. Наиме, Зајечар је у мају био домаћин ове манифестације, али су били лоши временски услови, па нису одржана такмичења у ове две дисциплине.

  Више
 • 18
  јун
  Уређење Попове плаже у Зајечару

  Увелико трају радови на уређењу Попове плаже у Зајечару. Уређује се плажни део Попове плаже и корито Тимока. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је раније најавио сређивање и комплетну обнову комплекса Попове плаже.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.