Вести

Почела изградња канализационе мреже у више улица у граду

Почела изградња канализационе мреже у више улица у граду

Почетак грађевинске сезоне означио је и почетак радова на изградњи канализационе мреже у више улица у Зајечару. Данас су радови почели у Улици “Драгојла Дудућа”, у дужини од 193 метра, а наредних дана канализациону мрежу добиће и станари : “Авнојске”, “Звезданске”, “Браће Рибникар”, “Жарка Зрењанина” и улице између “Драгојла Дудића” и “Филипа Вишњића”.

У обиласку радова данас је био Стефан Занков, заменик председника Привременог органа.

У питању је програм који је уговорен и започет неких ранијих година. Предвидели смо и уређење јаруге кроз насеље Подлив у вредности од 3 милиона и 155 хиљада динара. Иначе, вредност уговорених радова је 5 милиона 172 хиљада динара, а то је укупно 8 милиона 327 хиљада динара које смо определили за ове намене,

рекао је Занков.

У разговору са станарима ових улица Занков је нагласио да после финансијске консолидације могу да се заврше радови који су започети пре неколико година.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 18
  апр
  "Банатска улица" под асфалтом

  Улице за које су грађани пре неколико година платили учешће од 50 одсто, овог пролећа добијају асфалт. Прошлог четвртка асфалтирана је “Лазаревачка улица”, а од данас се новим асфалтом могу похвалити и станари “Банатске улице”, дуге 284 метра.

  Више
 • 14
  апр
  Занков: Двоструко више пара за летње одржавање саобраћајница

  Попуњавањем рупа у Улици “Краљевића Марка”, у Зајечару је почело летње одржавање саобраћајница. Ове године је у буџету за ту намену обезбеђено двоструко више пара него лане, укупно 34 милиона динара.

  Више
 • 13
  апр
  Асфалтира се "Лазаревачка улица"

  Данас је почело асфалтирање Лазаревачке улице, у близини зајечарске касарне. Улица је дужине 272 метра, а радове изводи Занатска радња „Перица Јовић“ из Власотинца.

  Више
 • 10
  апр
  Перуничић: Спортска хала у Котлујевцу биће уређена до септембра

  Државни секретар у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић и заменика председника Привременог органа Стефан Занков, обишли су данас спортску халу у Kотлујевцу. Објекат се након завршетка судских спорова коначно коже привести намени.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.