Вести

Медаља Црвеног крста за 20 година сарадње уручена Предрагу Коцићу Фото: Замедија

Медаља Црвеног крста за 20 година сарадње уручена Предрагу Коцићу

У Зајечару је обележена 141 година од оснивања Црвеног крста Србије, а ова хуманитарна организација исто толико постоји и у Зајечару. Kако се чуло на скупу, зајечарски огранак један је од најуспешнијих у целој земљи.

Овом приликом додељена су признања највернијим сарадницима.Медаља за 20 година сарадње уручена је Предрагу Kоцићу. Златни знак добио је Градислав Ђорђевић за деценију успешног партнерства, а сребрни знак додељен је Иванки Јовић из Црвеног крста Зајечар.

Такође, бројне организације и установе добиле су захвалнице за допринос у остваривању хуманих циљева и мисије Црвеног крста.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 07
  апр
  Аукцијом шоља прикупљено 75.000 динара

  У организацији Епархије тимочке, Верског добротворног старатељства и Црвеног крста Зајечара и ове године организована је хуманитарна аукција керамичких шоља. Прикупљено је 75.000 динара.

  Више
 • 07
  апр
  Хуманитарна аукција шоља

  Црвени крст Зајечар организује поподне хуманитарну аукцију радова насталих током радионица у оквиру „Заједничког програма за инклузију ромске деце и деце из осетљивих група“. Прикупљен новац намењен је деци корисника Народне кухиње.

  Више
 • 23
  дец
  Новогодишњи пакетићи Црвеног крста

  Црвени крст Зајечар организовао је данас поделу пакетића деци корисника Народне кухиње, у оквиру акције "Један пакетић, пуно љубави". Уз поделу пакетића, волонтери Црвеног крста деци су извели новогодишњу представу "Kо је прави Деда Мраз?".

  Више
 • 01
  јул
  Малишани преко ЦК на црногорском приморју

  Полазници Заједничког програма за инклузију ромске деце и деце из осетљивих група из Црвеног крста Зајечар отишли су у Баошиће. Петоро малишана одмараће у овом црногорском месту до 8. јула.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.