Вести

Медаља Црвеног крста за 20 година сарадње уручена Предрагу Коцићу Фото: Замедија

Медаља Црвеног крста за 20 година сарадње уручена Предрагу Коцићу

У Зајечару је обележена 141 година од оснивања Црвеног крста Србије, а ова хуманитарна организација исто толико постоји и у Зајечару. Kако се чуло на скупу, зајечарски огранак један је од најуспешнијих у целој земљи.

Овом приликом додељена су признања највернијим сарадницима.Медаља за 20 година сарадње уручена је Предрагу Kоцићу. Златни знак добио је Градислав Ђорђевић за деценију успешног партнерства, а сребрни знак додељен је Иванки Јовић из Црвеног крста Зајечар.

Такође, бројне организације и установе добиле су захвалнице за допринос у остваривању хуманих циљева и мисије Црвеног крста.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 31
  авг
  Одржана "Хуманитарна тројка"!

  Црвени крст Зајечар у сарадњи са Градском управом, Регионалном привредном комором, кошаркашким и фудбалским клубовима у Зајечару организоваo је јуче, 30.августа другу по реду хуманитарну акцију -Хуманитарна тројка.

  Више
 • 12
  јул
  Успешно спроведена акција „Селу у походе“ у Великом Јасеновцу

  Јуче 11.јула је у Великом Јасеновцу код Зајечара спроведена акција „Селу у походе“. Црвени крст Зајечар, медицинска екипа зајечарског гарнизона и представник града Зајечара Драгослав Ђорђевић обишли су мештане овог зајечарског села.

  Више
 • 29
  јун
  Хуманост на делу! Подељена спортска опрема деци корисника Народне кухиње у Зајечару

  У великој сали Градске управе у Зајечару организована је подела додатне спортске опреме деци корисника Народне кухиње. Милан Станковић помоћник градоначелника Зајечара за омладину и спорт је овим путем изразио велико задовољство што је Град део целе акције.

  Више
 • 22
  јун
  Град Зајечар пружиће подршку Црвеном крсту

  Данас је у просторијама Црвеног крста у Зајечару одржана седница Комисије за социјално -хуманитарни рад којој су присуствовали и представници Градске управе Зајечар -Драгослав Ђорђевић члан Градског већа и Милан Станковић помоћник градоначелника за омладину и спорт.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.