Вести

Новогодишња честитка председника Скупштине града Стефана Занкова

Новогодишња честитка председника Скупштине града Стефана Занкова

Предстојеће празнике грађанима Зајечара честитао је председник Скупштине града Стефан Занков.

Поштоване суграђанке,

Поштовани суграђани,

Показали смо, за само годину дана, да заједно можемо много, када смо сложни око тога да радимо за Зајечар а не да Зајечар ради за нас. Успели смо, као у новогодишњој ноћи, да немогуће учинимо могућим а поред разумевања са ваше стране, једина чаролија је била свакодневна борба и упоран рад.

Зајечар је стабилан град, па је сада ред да сви грађани почну да осећају и виде то у својој улици, свом селу, па и у свом домаћинству. Све на чему већ радимо и што ћемо радити улива нам наду да са много више оптимизма верујемо да су бољи дани пред нама, али то у крајњој линији највише зависи од нас самих.

Зато је важно да у 2017. години сачувамо породични мир и срећу, духовно и физичко здравље.

Срећан Божић и желим вам све најбоље у Новој години.

Председник Скупштине града Зајечар

Стефан Занков

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 23
  јан
  РАСПИСАНИ ИЗБОРИ ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА У ЗАЈЕЧАРУ

  Председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков потписао је данас Одлуку о расписивању избора за чланове Савета месних заједница на подручју града Зајечара, који ће бити одржани 18. марта 2018. године.

  Више
 • 02
  јун
  У Зајечару формирана нова власт -Бошко Ничић градоначелник

  На предлог Стефана Занкова председника Скупштине града, Бошко Ничић је изабран за градоначелника Зајечара. Новоизабрани градоначелник Зајечара Бошко Ничић обраћајући се одборницима и образлажући предлог кандидата за заменика градоначелника и чланове Градског већа говорио је и о будућим плановима.

  Више
 • 20
  апр
  Почела изградња канализационе мреже у више улица у граду

  Почетак грађевинске сезоне означио је и почетак радова на изградњи канализационе мреже у више улица у Зајечару. Данас су радови почели у Улици “Драгојла Дудућа”, у дужини од 193 метра.

  Више
 • 18
  апр
  "Банатска улица" под асфалтом

  Улице за које су грађани пре неколико година платили учешће од 50 одсто, овог пролећа добијају асфалт. Прошлог четвртка асфалтирана је “Лазаревачка улица”, а од данас се новим асфалтом могу похвалити и станари “Банатске улице”, дуге 284 метра.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.