Вести

Финансијска подршка за 15 омладинских удружења Фото: ТОЦ

Финансијска подршка за 15 омладинских удружења

Удружења младих и неформалне омладинске групе добиле су могућност да кроз програм "Млади су закон" реализују пројекте који се односе на уређивање јавних простора, акције заштите животне средине, промовисање међугенерацијске сарадње, као и промоције здравих и безбедних стилова живота.

У малој сали Градске управе Зајечар потписани су уговори између 15 организација с једне стране и Одреда извиђача "Ђорђе Симеоновић" и Тимочког омладинског центра с друге стране, јер ове две организације у партнерству реализују споменуте пројекте.

Организације које ће добити средства су из Зајечара, Бора, Kњажевца и Kладова, а укупна вредност пројеката је 899,381,00 динар.

Програм Млади су закон је национални програм Министарства омладине и спорта. Од 2010. године финансирано је 1095 омладинских волонтерских пројеката уз подршку Ресурс центара широм Србије, у износу од око 75 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.