Вести

Корак до финалне верзије плана за депонију

Корак до финалне верзије плана за депонију

На састанку Kоординационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом представници Факултета техничких наука из Новог Сада, представили су финалну радну верзију Регионалног плана управљања отпадом за град Зајечар и општине Бољевац, Бор, Kладово, Мајданпек, Неготин и Kњажевац.

Представљајући план, обрађивачи су посебно појаснили које су критеријуме користили за финансијску анализу, које додатне приходе може да има будући регионални центар и резултате мерења генерисаног отпада по општинама.

Уважавајући сва додатна појашњења и предлоге, Kоординациони одбор се сложио да се у радну верзију унесу све допуне и измене договорене на данашњем састанку и да се финална верзија Регионалног плана управљања отпадом припреми у периоду од месец дана, када ће бити званично усвојена.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 08
  мар
  Уклоњена дивља депонија код Салаша

  Вице Лалић, в.д.директора „Тимок одржавање“ је овом приликом рекао да се тачно види колико је недовољно развијена људска свест по питању екологије на самој територији града Зајечара и зајечарских села.

  Више
 • 19
  јул
  Усвојен Регионални план управљања отпадом

  Чланови Kоординационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом усвојили су Регионални план управљања отпадом за град Зајечар и општине Бољевац, Бор, Kладово, Мајданпек, Неготин и Kњажевац.

  Више
 • 15
  дец
  Потписан Споразум о управљању комуналним отпадом

  У Градској управи у Зајечару потписан Споразум о заједничком управљању комуналним отпадом. Потписали су га представници општина Мајданпек, Кладово, Неготин, Бор, Књажевац и Бољевац и Град Зајечар.

  Више
 • 31
  јул
  Бржим корацима до регионалне депоније Халово

  Документацију за Пројекат регионалне депоније Халово треба максимално убрзати како би се што пре ушло у конкретну реализацију, а први корак је потписивање међуопштинског Споразума о регионалној депонији Халово.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.