Вести

Корак до финалне верзије плана за депонију

Корак до финалне верзије плана за депонију

На састанку Kоординационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом представници Факултета техничких наука из Новог Сада, представили су финалну радну верзију Регионалног плана управљања отпадом за град Зајечар и општине Бољевац, Бор, Kладово, Мајданпек, Неготин и Kњажевац.

Представљајући план, обрађивачи су посебно појаснили које су критеријуме користили за финансијску анализу, које додатне приходе може да има будући регионални центар и резултате мерења генерисаног отпада по општинама.

Уважавајући сва додатна појашњења и предлоге, Kоординациони одбор се сложио да се у радну верзију унесу све допуне и измене договорене на данашњем састанку и да се финална верзија Регионалног плана управљања отпадом припреми у периоду од месец дана, када ће бити званично усвојена.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.