Вести

УКЛОЊЕНА ДИВЉА ДЕПОНИЈА КОД ВЕЛИКОГ ИЗВОРА - 4 нова ауто смећара за ЈКСП Фото: Радио Магнум

УКЛОЊЕНА ДИВЉА ДЕПОНИЈА КОД ВЕЛИКОГ ИЗВОРА - 4 нова ауто смећара за ЈКСП "Зајечар"

Јавно комунално стамбено предузеће „Зајечар“ добило је од Градске управе на коришћење четири ауто смећара, који су данас ангажовани на чишћењу дивље депоније на излазу из Великог Извора.

Камиони су капацитета 5 кубика, мањег габарита, али су, према речима надлежних, практичнији и приступачнији за рад.

-Градска управа је из донације Еврпске уније добила ове камиона и нама дала на коришћење. За нас то представља велики допринос ревитализацији возног парка ЈКСП „Зајечар“ и у крањем циљу допринеће побољшању квалитета услуга у домену делатности која нам је поверена, односно у чишћењу и извожењу смећа. Камиони су капацитета 5 кубика, мањих су габарита и имају предност у односу на велике габаритне камионе, јер су приступачнији на локацијама где већи камиони нису. Примарна намена ових камиона, по пројекту, јесте санација и ревитализација дивљих депонија, а у договору са Градском управом и пројектом, користиће се и за друге намене, рекао је Звонко Величковић, в.д.директора ЈКСП „Зајечар“.

Радници овог предузећа који су нон стоп на терену потврђују, да су ови камиони практичнији за утовар смећа са дивљих депонија и да им је посао сада олакшан.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 08
  мар
  Уклоњена дивља депонија код Салаша

  Вице Лалић, в.д.директора „Тимок одржавање“ је овом приликом рекао да се тачно види колико је недовољно развијена људска свест по питању екологије на самој територији града Зајечара и зајечарских села.

  Више
 • 19
  јул
  Усвојен Регионални план управљања отпадом

  Чланови Kоординационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом усвојили су Регионални план управљања отпадом за град Зајечар и општине Бољевац, Бор, Kладово, Мајданпек, Неготин и Kњажевац.

  Више
 • 21
  јун
  Корак до финалне верзије плана за депонију

  На састанку Kоординационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом представници Факултета техничких наука из Новог Сада, представили су финалну радну верзију Регионалног плана управљања отпадом за град Зајечар и општине Бољевац, Бор, Kладово, Мајданпек, Неготин и Kњажевац.

  Више
 • 15
  дец
  Потписан Споразум о управљању комуналним отпадом

  У Градској управи у Зајечару потписан Споразум о заједничком управљању комуналним отпадом. Потписали су га представници општина Мајданпек, Кладово, Неготин, Бор, Књажевац и Бољевац и Град Зајечар.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.