Вести

Премијера новогодишње представе 28. децембра

Премијера новогодишње представе 28. децембра

У зајечарском театру синоћ је одиграна претпремијера новогодишње представе за децу “Потрага за Деда Мразом” по тексту и у режији Фуада Табучића. Играју глумци зајечарског позоришта: Марија Станковић, Бранислав Мијатовић и Габријел Бећаревић.

У овој авантуристичкој комедији за децу до сто година, три јунака наше прице Цветко, Скитко и Марица.воде нас на путовање око света у потрази за Деда Мразом. Ова динамична и веома поучна и едукативна позоришна игра ће урнебесно забавити публику и донети нова знања о новим људима и новим просторима.

Премијера представе “Потрага за деда Мразом” је у уторак 28.децембра од 19.00 сати. Представа ће бити одиграна и 29. и 30. децембра од 18.00 сати.

Карте по цени од 200 динара могу се купити на благајни позоришта, а за једног родитеља или пратиоца карта је бесплатна.

Родитељи или пратиоци могу донети новогодишње пакетиће које ће после представе Деда Мраз уручивати деци.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.