Вести

76 година позоришта у Зајечару: Отварање Позоришног музеја, премијера представе, промоција књиге

76 година позоришта у Зајечару: Отварање Позоришног музеја, премијера представе, промоција књиге

Поводом 2. фебруара - Дана позоришта, установа “Зоран Радмиловић” припрема богат програм.

У згради некадашњег меморијала “Никола Пашић”, у улици Николе Пашића број 126, у четвртак 2. фебруара у 18.00 сати биће отварен Позоришни музеј.

У 19:30 сати, у фоајеу зајечарског театра биће потписан Протокол о сарадњи између Установе Народно позориште Тимочке Крајине-Центар за културу "Зоран Радмиловић " из Зајечара и Центра за културу "Вук Караџић " из Лознице.

Од 20:00 сати биће изведена премијера представе ЖЕНИДБА Николаја Васиљевича Гогоља у адаптацији и режији Јанка Цекића. Цена карте је 350 динара.

У петак 3. фебруара у 12:00 сати, у Галерији Центра за културу-Позоришном музеју Зајечара, у улици Николе Пашића бр. 126, биће отварена изложбе слика Миће Поповића из фонда Сталне поставке слика Миће Поповића и Вере Божичковић Поповић

У 20:00 сати, у фоајеу Позоришта биће представљена књига "Гинко логореја" глумице зајечарског театра Ане Бретшнајдер.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.