Гитаријада

Загревање за 49. Гитаријаду почиње 25. јула

Загревање за 49. Гитаријаду почиње 25. јула

Од 25. до 29. јула, на Тргу Ослобођења у Зајечару ће бити одржан још један WARM UP - пратећи програм 49. Гитаријаде. WARM UP ће, као и претходне године, представљати право загревање за велики спектакл који ће на зајечарској Краљевици бити одржан од 29. јула до 1. августа.

Сваке вечери од 20 сати до поноћи, на централном градском тргу ће се одржавати концерти и јавна снимања емисија.

Загревање почиње у суботу 25. јула, када ће бенд Роктори одржати четврти меморијални концерт "Драган Степановић Степа". Уз Рокторе ће наступити и гости: Ивана Богосављевић, Иван Чикарић, Иван Петковић, Момчило Моша Раденковић и Ж - дур.

У недељу 26. јула, такође од 20 сати, ће наступити бендови: Мементо, Беле Најк чарапе, ULIX, HCZ и ВИС Нови Дан.

Понедељак 27. јул, резервисан је за наступ бендова: Персона Нон Грата, School Bus i Good Ol Bastads.

У уторак 28. јула у оквиру WARM UP-а, од 21 сат ће наступити бенд Бас и Стега, победници 46. Гитаријаде. Након тога ће, од 22 сата, бити одржано јавно снимање и директан пренос концерта бенда TEXAS FLOOD на Радио Београду 202.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.