Гитаријада

ЗАГРЕВАЊЕ ЗА 49. ГИТАРИЈАДУ: Журка до зоре се наставља! Фото: gitarijada.org

ЗАГРЕВАЊЕ ЗА 49. ГИТАРИЈАДУ: Журка до зоре се наставља!

На градском тргу у Зајечару вечерас је друго вече WARM UP-a 49. Гитаријаде. На централном тргу наступили су група "Мементо", “Беле Најк чарапе", "ULIX", "ВИС Нови Дан". Концерт је окупио велики број љубитеља рок звука, који су одушевљени пратећим програмом који најављује најдуговечнији рок фестивал.

Драго ми је што је пратећи програм овогодишње Гитаријаде привукао оволико посетилаца. Установа Гитаријада наставља и даље да промовише овај рок фестивал. Осим WARM UP-a, организована је и Рок академија и први пут ове године 3Д Арт фест”, рекла је Милена Илић, из Установе Гитаријада.

Понедељак 27. јул, резервисан је за наступ бендова: "Персона Нон Грата", од 20 сати, од 20:30 наступа бенд "Good Ol’ Bastards", док наступ бенда "School Bus" почиње у 21 сат.

У уторак 28. јула у оквиру WARM UP-a 2015, од 20 сати ће наступити бенд "Бас и Стега", победници 46. Гитаријаде, након њих ће, од 22 сата, наступити "Texas Flood", уз директан пренос концерта на Радио Београду 202.

Пратећим програм 49. Гитаријаде WARM UP 2015 почело је загревање за овогодишњу Гитаријаду у Зајечару, која ће бити одржана од 29. јула до 1. августа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.