Гитаријада

Пред препуним градским тргом у Зајечару почело загревање за 49. Гитаријаду Фото: gitarijada.org

Пред препуним градским тргом у Зајечару почело загревање за 49. Гитаријаду

Пратећим програм 49. Гитаријаде WARM UP 2015 почело је загревање за овогодишњу Гитаријаду у Зајечару, која ће бити одржана од 29. јула до 1. августа.

WARM UP је почео концертом групе "Роктори" са гостима, који су пред препуним градским тргом у Зајечару одржали су четврти по реду меморијални концерт “Драган Степановић Степа” и свом некадашњем члану посебно посветили баладу „Ангел“ уз коју је уживала многобројна публика.

Уз "Рокторе" су као специјални гости наступили и Ивана Богосављевић, Иван Чикарић, Иван Петковић и Миодраг Костић. Уз њих је наступио састав "Ж Дур", као и познати зајечарски музичар Момчило Моша Раденковић, фронтмен легендарне југословенске групе „Златни Прсти“ и један од оснивача Гитаријаде.

WARM UP ће трајати наредна три дана, до самог почетка 49. Гитаријаде. WARM UP 2015 само је најава најдуговечније рок манифестације, која ће у Зајечару, да подсетимо, бити одржана од 29. јула до 1. августа, када ће наступити велика имена домаће и светске сцене.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.