Гитаријада

Киша није успела да поквари Фото: gitarijada.org

Киша није успела да поквари "загревање" за 49. Гитаријаду

Трећег дана загревања пред 49. Гитаријаду, вече на Тргу ослобођења, у Зајечару започео је састав из суседног Књажевца, познати под именом „Good Ol’ Bastards“. Овај бенд приредио је одличан наступ и одушевио све присутне.

Наступ је одржао и познати зајечарски бенд „Persona Non Grata“, који је иначе био полуфиналиста на једној од Гитаријада. Бенд "Persona Non Grata" наступиће и у петак, 31. јула на Бајк Стејџ-у.

Свој печат трећој вечери загревања, дала је добро позната група "School Bus". „Школски аутобус“ је још једном показао да омиљен међу зајечарском публиком.

Последњег дана програма WARM UP 2015, 28. јула, од 20 сати ће наступити бенд "Бас и Стега", победници 46. Гитаријаде. Након њих ће, од 22 сата, наступити "Texas Flood", уз директан пренос концерта на Радио Београду 202.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.