Вести

Ревизија ЛАП-а за младе

Ревизија ЛАП-а за младе

Канцеларија за младе Града Зајечара била је 28. октобра домаћин првог састанка посвећеног ревизији Локалних акционих планова за младе. Поздрављајући Татјану Боројевић, консултанта Немачке агенције за међународну сарадњу ГИЗ-СоСYЕП, и представнике канцеларија за младе из Бољевца, Бора, Неготина, Књажеваца, Сокобање и Зајечара, заменик градоначелника Зајечара др Мирко Николић је истакао да је добро да оваква документа у вези са младима доносе они сами. Како је истакао, посебно је добро што се разговара о потреби ревизије већ усвојених стратегија јер се увиђају нове околности, посебно у светлу европских интеграција, економског и укупног друштвеног развоја Србије. Због тога је пожељно да се млади у већој мери укључе у доношење и реализацију и других стратегија и планова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.