Вести

Избори у БиХ - Упутство за попуњавање електронског обрасца за пријаву гласања изван БиХ

Избори у БиХ - Упутство за попуњавање електронског обрасца за пријаву гласања изван БиХ

Упутство за попуњавање електронског обрасца за пријаву гласања изван БиХ , рок је 19. јул

Општи избори у Босни и Херцеговини заказани су за 2. октобар 2022. године. Сви они који могу и желе да гласају, а живе изван БиХ, треба да се до 19. јула пријаве за гласање електронским путем.

У прилогу вам доносимо Упутство за попуњавање електронског обрасца за пријаву гласања изван Босне и Херцеговине које можете да отворите на следећем ЛИНКУ:

Такође, објављујемо документ који је припремила Централна изборна комисија Босне и Херцеговине - Упутство о поступку слања, примања, обраде, архивирања и заштите електронских пријава и докумената држављана Босне и Херцеговине за гласање изван БиХ електронским путем који можете видети на следећем ЛИНКУ:

Више информација о изборима у БиХ можете да видите на сајту www.izbori.ba а о гласању бирача изван БиХ, на линку испод.

https://www.izbori.ba/?Lang=5&CategoryID=161&Id=4070

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.