Вести

"Tour de Serbia" у четвртак у Зајечару

Зајечар ће бити домаћин Међународне бициклистичке трке 55. „Tour de Serbia“ у четвртак 18. јуна, која се први пут вози у систему кружне трке.

Старт етапе, дуге 140,8 километара је у 14 сати испред Комерцијалне банке, а бициклисти ће на истом месту, након шест кругова, трку завршити у 17 сати и 5 минута.

Због трке ће у четвртак, од 13 сати до 17 сати и 30 минута, за саобраћај бити затворене улице: Николе Пашића, Трг ослобођења, Љубе Нешића до Јакшићеве и Светозара Марковића до Установе Гитаријада, Хајдук Вељкова, Изворски пут, Милоша Великог (од надвожњака код Фабрике каблова), Црвене армије (до Звездана) и Арчибалда Рајса.

У „Tour de Serbia“ учествује 17 репрезентација са 70 такмичара. Организатори су Бициклистички савез Србије и Асоцијација за спорт, а покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.