Вести

Реновира се амбуланта у Боровцу

Реновира се амбуланта у Боровцу

Једна од битнијих оријентација града Зајечара је усмерена и на развој градских и сеоских месних заједница. У Боровцу, надомак Зајечара, ради се на сређивању сеоске амбуланте, звоника и путева.

"Протеклих дана радили смо на уређењу сеоске амбуланте, јер мештани Боровца већ 5 година немају адекватну здравствену заштиту. Ради се и на уређењу путева", рекао је Ивица Јовић, председник Савета МЗ Боровац.

"Радимо на сређивању сеоских улица и постоља за звоник. Упоредо са радовима у Боровцу, ради се и на уређењу атарских путева у Малом Извору", поручио је Бојан Стојановић, члан Градског већа.

Радови су почели пре недељу дана, а утрошено је 250 кубика камене дробине и 400 хиљада динара из градског буџета. Радови су поверени зајечарском "АД Путу" и фирми "Центро Маркет".

Свечано отварање сеоске амбуланте у Боровцу заказано је за 31. мај, када се у овом селу одржава и Сабор на Тројицу. Амбуланту ће отворити градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић. Након тога, биће обављено резање славског колача и одржавање спортско-културне манифестације.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.